Víkend 18. a 19. ledna

KNEDLÍKOVÝ VÍKEND

Vážení hosté,

náš kuchař Mates jede v naší hospůdce svoje poslední kuchařské turné, které bohužel končí poslední víkend v únoru. Poté hospůdku na nějakou dobu zavřeme, vyčistíme, vymalujeme, opravíme, navoníme, a pak uvidíme, co dál. Proto jsme si řekli, že vybereme top pokrmy, které měly u vás největší úspěch, a z tohoto all stars seznamu průběžně každý týden část uvaříme a nabídneme v rámci našeho víkendového menu. Proto neváhejte a dorazte si pochutnat na našich kulinářských hitech.

V sobotu a neděli vaříme od 11:30 do 16:30, či do vyprodání všech pokrmů.

Vzhledem k omezené kapacitě naší hospůdky doporučujeme si předem rezervovat stůl i pokrm, a to na čísle 777288244.

POLÉVKA

DRŮBEŽÍ VÝVAR s játrovými knedlíčky, na másle restovanou kořenovou zeleninou, s nudlemi a bylinkami

HLAVNÍ CHOD

TRHANÝM FARMÁŘSKÝM DANČÍM MASEM PLNĚNÝ BRAMBOROVÝ KNEDLÍK, se šípkovou omáčkou (víno, kořenová zelenina), sypané perníkem

UZENÝM PLNĚNÝ BRAMBOROVÝ KNEDLÍK se zelím, sypané vídeňskou a na másle restovanou cibulkou

DOMÁCÍ GERMKNÖDL (kynutý knedlík) plněný povidly, sypaný mákem, zalitý omáčkou z pravé vanilky a smetany

Těšíme se na vás

Napsat komentář