Hospůdka má otevřeno!

Vážení hosté,

Krobián se vrací! A s ním pivo, kulturní akce, besedy a hlavně víkendové vaření.

Proto se můžete již ve středu 2.4. těšit na pivo, v pátek 4.4. navíc i na nějakou tu drobnou baštu a od 19:00 na besedu s europoslancem Luďkem Niedermayerem.

V sobotu a neděli vaříme od 11:30 do 16:30, či do vyprodání všech pokrmů.

Vzhledem k omezené kapacitě naší hospůdky doporučujeme si předem rezervovat stůl i pokrm, a to na čísle 777288244.

POLÉVKA

JARNÍ KRÉM z hrášku, smetany, vývaru, s krutony a hráškovými výhonky

HLAVNÍ CHOD

HOVĚZÍ PO BURGUNDSKU z tetínského hovězí, mrkev, celer, řapík, hnědé žampióny, nakládané cibulky, víno, rýže

MARINOVANÉ KUŘECÍ STEHNO s pečenými grenaille, s domácím petrželovým máslem a salátkem z nakládaných ředkviček, rukoly, jarní cibulky, hráškových výhonků a medovou zálivkou

DOMÁCÍ ŠIŠKY s povidly, mákem a krémem ze zakysané smetany a tvarohu

Těšíme se na vás

Napsat komentář