Páteční ryby a steaky a Víkend 25. a 26. října

Vážení hosté,

V pátek se můžete (od 16:30 do 20:30) občerstvit již tradičně rybou ze Sádky Lety a nově také steakem z tetínského hovězí.

O víkendu vaříme naposledy pro veřejnost, protože od listopadu začínají naše tradiční husí hody, které jsou pouze pro rezervace.

Případné rezervace na páteční večeři, či na víkendový oběd volejte na tel. 777288244.

PÁTEČNÍ MENU (od 16:30 do 20:30)

POLÉVKA

BORŠČ ZE TŘÍ DRUHŮ MASA, kořenové zeleniny, zelí, našich brambor, se zakysanou smetanou

SPECIALITY

ŘEVNICKÝ PSTRUH z naší udírny, domácí nakládané pickles, řemeslný chléb od pekárny Vrbský, máslo

TETÍNSKÝ STEAK TOP BLADE nebo SHOULDER

VÍKENDOVÉ MENU (od 11:30 do 16:30)

POLÉVKA

BORŠČ ZE TŘÍ DRUHŮ MASA, kořenové zeleniny, zelí, našich brambor, se zakysanou smetanou

HLAVNÍ CHOD

ROASTBEEF Z TETÍNSKÉHO HOVĚZÍ, naše pečené grenaille s rozmarýnem a limetovou šťávou, remuláda z majonézy, hořčice, kaparů a okurek) hrubozrnná hořčice a nakládanou červenou cibulkou

QUESADILLA s trhaným kuřecím, cheddar, rajče, jalapenos, paprika, zakysaná smetana

PODZIMNÍ SALÁT s kozím sýrem, karamelizovanou hruškou, salátem mesclun, výhonky, vlašskými ořechy

DEZERT

DOMÁCÍ BRAMBOROVÉ ŠULÁNKY s povidly, sypané mákem, zalité máslem

Těšíme se na vás

Napsat komentář