Vážení hosté,
V pátek se můžete (od 16:30 do 20:30) občerstvit již tradičně rybou ze Sádky Lety a nově také steakem z tetínského hovězí.
O víkendu vaříme naposledy pro veřejnost, protože od listopadu začínají naše tradiční husí hody, které jsou pouze pro rezervace.
Případné rezervace na páteční večeři, či na víkendový oběd volejte na tel. 777288244.
PÁTEČNÍ MENU (od 16:30 do 20:30)
POLÉVKA
BORŠČ ZE TŘÍ DRUHŮ MASA, kořenové zeleniny, zelí, našich brambor, se zakysanou smetanou
SPECIALITY
ŘEVNICKÝ PSTRUH z naší udírny, domácí nakládané pickles, řemeslný chléb od pekárny Vrbský, máslo
TETÍNSKÝ STEAK – TOP BLADE nebo SHOULDER
VÍKENDOVÉ MENU (od 11:30 do 16:30)
POLÉVKA
BORŠČ ZE TŘÍ DRUHŮ MASA, kořenové zeleniny, zelí, našich brambor, se zakysanou smetanou
HLAVNÍ CHOD
ROASTBEEF Z TETÍNSKÉHO HOVĚZÍ, naše pečené grenaille s rozmarýnem a limetovou šťávou, remuláda z majonézy, hořčice, kaparů a okurek) hrubozrnná hořčice a nakládanou červenou cibulkou
QUESADILLA s trhaným kuřecím, cheddar, rajče, jalapenos, paprika, zakysaná smetana
PODZIMNÍ SALÁT s kozím sýrem, karamelizovanou hruškou, salátem mesclun, výhonky, vlašskými ořechy
DEZERT
DOMÁCÍ BRAMBOROVÉ ŠULÁNKY s povidly, sypané mákem, zalité máslem
Těšíme se na vás
