Pátek 27. a víkend 28. a 29. června

Vážení hosté,
V pátek 27.06. od 18:00 můžete dorazit na PROSECCO NIGHT – večer s bublinkami a tapas. Více informací najdete zde (1) Prosecco Night U Krobiána | Facebook
O víkendu se můžete těšit na nabídku zajímavých, letních i lehčích pokrmů.
V sobotu a neděli vaříme od 11:30 do 16:30
Doporučujeme si předem rezervovat stůl i pokrm, a to na čísle 777288244
POLÉVKA
VICHYSSOISE – krémová francouzská polévka z pórku, brambor, smetany a vývaru. Podávaná studená i teplá
HLAVNÍ CHOD
– Letní roast z VEPŘOVÉ KARÉplátky vepřové pečeně podávané za studena, s lehkým bramborovým salátem (z brambor, vývaru, octa a červené cibulky) a medovo-hořčicovým jogurtovým dipem

KARBANÁTKY (mix hovězí a vepřové) se šťouchanými bramborami s cibulkou, kyselá okurka, hořčice

PEČENÝ HALLOUMI SÝR s carpacciem z červené řepy, balsamicové redukce, olivového oleje, s rukolou a praženými vlašskými ořechy v medu, bagetka z rudenské řemeslné pekárny U Vrbských
DEZERT
BORŮVKOVÁ PANNA COTTA dezert z vařené smetany, pravé vanilky a borůvek
Těšíme se na vás

Napsat komentář