Vážení hosté,
tento víkend u nás končí husí hody a příští týden už se vrátíme ke klasičtějšímu provozu. A nekončí jen hody. Jelikož skvělý kuchař Matěj v únoru odloží po 4 letech svůj krobiánský rondon a opustí naši hospůdku, jsou před námi poslední víkendy, kdy si můžete pochutnat na dobrotách, na které jste k nám poslední leta v hojném počtu chodili. Do konce ledna se tak nic nemění. Jak to bude fungovat od února, to je zatím nejasné.
POSLEDNÍ HODY U KROBIÁNA
Husí hodování připravujeme především pro předem ohlášené rezervace. Kvůli plně obsazenému lokálu v obědovém čase jsme schopni případným kolemjdoucím v tento čas nabídnout pouze nápoje a prostory na zahrádce. V odpoledním čase budeme mít uvolněná místa, proto neváhejte a rezervujte si poslední krobiánské husy!
Tento víkend se nám uvolnila místa, a to v těchto termínech:
Sobota od 16:30 stůl na lokále pro maximálně 8 osob
Sobota od 16:30 stůl na lokále pro maximálně 4 osoby
Sobota od 16:30 stůl na lokále pro maximálně 6 osob
Neděle od 16:00 stůl na lokále pro maximálně 6 osob
Neděle od 16:30 stůl na lokále pro maximálně 5 osob
Rozdělit si můžete z následujícího počtu porcí
21x paštika
32x kaldoun
21x porce husy s knedlíky a zelím
22x závin