Poslední husí hody + uvolněná místa

Vážení hosté,

tento víkend u nás končí husí hody a příští týden už se vrátíme ke klasičtějšímu provozu. A nekončí jen hody. Jelikož skvělý kuchař Matěj v únoru odloží po 4 letech svůj krobiánský rondon a opustí naši hospůdku, jsou před námi poslední víkendy, kdy si můžete pochutnat na dobrotách, na které jste k nám poslední leta v hojném počtu chodili. Do konce ledna se tak nic nemění. Jak to bude fungovat od února, to je zatím nejasné.

POSLEDNÍ HODY U KROBIÁNA

Husí hodování připravujeme především pro předem ohlášené rezervace. Kvůli plně obsazenému lokálu v obědovém čase jsme schopni případným kolemjdoucím v tento čas nabídnout pouze nápoje a prostory na zahrádce. V odpoledním čase budeme mít uvolněná místa, proto neváhejte a rezervujte si poslední krobiánské husy!

Tento víkend se nám uvolnila místa, a to v těchto termínech:

Sobota od 16:30 stůl na lokále pro maximálně 8 osob

Sobota od 16:30 stůl na lokále pro maximálně 4 osoby

Sobota od 16:30 stůl na lokále pro maximálně 6 osob

Neděle od 16:00 stůl na lokále pro maximálně 6 osob

Neděle od 16:30 stůl na lokále pro maximálně 5 osob

Rozdělit si můžete z následujícího počtu porcí

21x paštika

32x kaldoun

21x porce husy s knedlíky a zelím

22x závin

Rezervace pište na: 📧 krobian@viacarolina.cz
Při rezervaci nám kromě jednoho z možných termínů uveďte:
▪️ Počet hodujících
▪️ Počet porcí
Svatomartinskou nabídku tvoří
▪️ Játrová paštika s praženými mandlemi, brusinkami, zeleným pepřem a čerstvou řemeslnou bagetkou – malá 145,-, velká 245,-
▪️ Husí kaldoun s kousky masa, julienne zeleninou a nudlemi – 95,-
▪️ Farmářská husa z českého chovu (porce 650g), knedlík z domácích brambor a karlovarský knedlík, bílé zelí a povidlové červené zelí s červeným vínem – 535,-
▪️ Závin z našeho listového těsta, s jablky, ořechy a šlehačkou – 95,-
Zvýhodněná cena za kompletní menu: 800 Kč
Předem děkujeme

Napsat komentář