Víkend 04. a 05. června

Vážení hosté, přátelé,

léto se rychlým tempem blíží, naše menu se přizpůsobuje danému období, a tentokráte následovně:

POLÉVKY

Jedna ze základních polévek, pravidelně objevující se na našem jídelníčku. To je GULÁŠOVÁ polévka, samozřejmě nezahušťovaná.

Polévkovou specialitou a zároveň lehčí variantou bude smetanový TOPINAMBUROVÝ KRÉM s restovanou kořenovou zeleninou.

HLAVNÍ CHOD

KACHNÍ PRSO s italskou bagetkou (od pekárny Vrbský) a se salátem (pomeranč, jablko, fenykl, čekanka, rukola, zálivka pomerančovo-medová s vinaigrette) – to bude hitovka tohoto víkendu.

Orientálně znít i chutnat vám bude KRKOVICE v hoisin omáčce a zázvoru, sypaná sezamem, k tomu batátové pyré s kokosovým mlékem a marinovanou žlutou ředkví.

Pro vegetariány připravíme PENNE ALL ARRABBIATA z čerstvých těstovin, omáčkou z rajčat, petržele, česneku a chilli a s pravým ovčím pecorino.

DEZERT

naše dvorní cukrářka opět vykouzlí nějakou vymazlenou sladkou tečku.

Těšíme se na vás.

Napsat komentář