Vážení hosté, přátelé,
léto se rychlým tempem blíží, naše menu se přizpůsobuje danému období, a tentokráte následovně:
POLÉVKY
Jedna ze základních polévek, pravidelně objevující se na našem jídelníčku. To je GULÁŠOVÁ polévka, samozřejmě nezahušťovaná.
Polévkovou specialitou a zároveň lehčí variantou bude smetanový TOPINAMBUROVÝ KRÉM s restovanou kořenovou zeleninou.
HLAVNÍ CHOD
KACHNÍ PRSO s italskou bagetkou (od pekárny Vrbský) a se salátem (pomeranč, jablko, fenykl, čekanka, rukola, zálivka pomerančovo-medová s vinaigrette) – to bude hitovka tohoto víkendu.
Orientálně znít i chutnat vám bude KRKOVICE v hoisin omáčce a zázvoru, sypaná sezamem, k tomu batátové pyré s kokosovým mlékem a marinovanou žlutou ředkví.
Pro vegetariány připravíme PENNE ALL ARRABBIATA z čerstvých těstovin, omáčkou z rajčat, petržele, česneku a chilli a s pravým ovčím pecorino.
DEZERT
naše dvorní cukrářka opět vykouzlí nějakou vymazlenou sladkou tečku.
Těšíme se na vás.