Víkend 1. a 2. února

Vážení hosté,

jak jsme vás již informovali, náš kuchař Mates jede v naší hospůdce svoje poslední kuchařské turné, které bohužel končí poslední víkend v únoru. Poté hospůdku na nějakou dobu zavřeme, vyčistíme, vymalujeme, opravíme, navoníme, a pak uvidíme, co dál. Proto jsme si řekli, že vybereme top pokrmy, které měly u vás největší úspěch, a z tohoto all stars seznamu průběžně každý týden část uvaříme a nabídneme v rámci našeho víkendového menu. Proto neváhejte a dorazte si pochutnat na našich kulinářských hitech.

V sobotu a neděli vaříme od 11:30 do 16:30, či do vyprodání všech pokrmů.

Vzhledem k omezené kapacitě naší hospůdky doporučujeme si předem rezervovat stůl i pokrm, a to na čísle 777288244.

POLÉVKA

KAŠTANOVÝ KRÉM z celeru, pancetty, smetany a zakysané smetany, zdobené restovanými kaštany se slaninou a kerblíkem 

HLAVNÍ CHOD

TRHANÝ VEPŘ BURGER – trhané vepřové na cideru, BBQ omáčka, coleslaw z červeného zelí, to celé v řemeslné máslové briošce z pekárny Vrbský, k tomu hranolky a majonéza

SRNČÍ RAGÚ s čerstvými pappardelle a parmazánem

DOMÁCÍ DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY se smetanovým krémem z bourbonské vanilky a bourbonu

Těšíme se na vás

Napsat komentář