Víkend 12. a 13. dubna

Vážení hosté,

Krobián má již druhý víkend otevřeno! Opět se můžete těšit na klasické, tradiční, sezónní dobroty, uvařené částečně z lokálních suroviny.

V sobotu vaříme od 11:30 do 14:30, poté budeme mít lehčí omezení kvůli početnější rezervaci. Proto doporučuji dorazit co nejdřív.

V neděli vaříme od 11:30 do 16:30, či do vyprodání všech pokrmů.

Vzhledem k omezené kapacitě naší hospůdky doporučujeme si předem rezervovat stůl i pokrm, a to na čísle 777288244.

POLÉVKA

KARPATSKÝ BOGRAČ ze tří druhů masa (vepřové, uzené, tetínské hovězí), s brambory, kořenovou zeleninou, paprikou, se zakysanou smetanou.

HLAVNÍ CHOD

HOVĚZÍ GULÁŠ z tetínského hovězí, s domácím karlovarským knedlíkem, červenou cibulkou a feferonkou

VEPŘOVÁ ROLÁDA nadívaná medvědím česnekem, ricottou, s pečenými grenaille a salátkem z nakladaných ředkviček, rukoly, jarní cibulky a medovým dresingem

DOMÁCÍ LÍVANCE s rozvarem z lesního ovoce, tvarohovým krémem, sypané griliášem ze zkaramelizovaných vlašských ořechů

Těšíme se na vás

Napsat komentář