Vážení hosté,
Krobián má již druhý víkend otevřeno! Opět se můžete těšit na klasické, tradiční, sezónní dobroty, uvařené částečně z lokálních suroviny.
V sobotu vaříme od 11:30 do 14:30, poté budeme mít lehčí omezení kvůli početnější rezervaci. Proto doporučuji dorazit co nejdřív.
V neděli vaříme od 11:30 do 16:30, či do vyprodání všech pokrmů.
Vzhledem k omezené kapacitě naší hospůdky doporučujeme si předem rezervovat stůl i pokrm, a to na čísle 777288244.
POLÉVKA
KARPATSKÝ BOGRAČ ze tří druhů masa (vepřové, uzené, tetínské hovězí), s brambory, kořenovou zeleninou, paprikou, se zakysanou smetanou.
HLAVNÍ CHOD
HOVĚZÍ GULÁŠ z tetínského hovězí, s domácím karlovarským knedlíkem, červenou cibulkou a feferonkou
VEPŘOVÁ ROLÁDA nadívaná medvědím česnekem, ricottou, s pečenými grenaille a salátkem z nakladaných ředkviček, rukoly, jarní cibulky a medovým dresingem
DOMÁCÍ LÍVANCE s rozvarem z lesního ovoce, tvarohovým krémem, sypané griliášem ze zkaramelizovaných vlašských ořechů
Těšíme se na vás