Vážení hosté, přátelé,
tento víkend se můžete těšit na klasické dobroty, uvařené a do splendidní podoby očarované rukou geniálního kuchaře Matesa:
POLÉVKY
Z farmářského kuřete bude připraven KUŘECÍ VÝVAR se zeleninou a nudlemi.
Nadúroda našeho chřestu je veliká, a proto připravíme vegetariánskou CHŘESTOVOU s našimi brambory, mrkví a pórkem a se smetanou.
HLAVNÍ CHOD
Hlavní baštou tohoto prosluněného víkendu bude, na toto počasí pasující, SRBSKÉ ŽEBÍRKO (na pečené paprice a červené cibulce) s rýží.
Naprostou klasikou, a zároveň aktuálně velmi trendy pochoutkou, budou VEPŘOVÁ JATÝRKA na roštu, s kaší z našich brambor, rajčatovým salátkem a domácí tatarskou omáčkou.
Po dlouhé době uděláme něco smaženého – SMAŽENÝ KVĚTÁK s bramborovou kaší, okurkovo-ředkvičkovým salátkem a domácí tatarkou, musí potěšit vegetariány i milovníky klasických jídel.
DEZERT
Po ohlasu z minulého týdne zopakujeme úspěšné UKRAJINSKÉ VĚTRNÍKY
Těšíme se na vás.