Víkend 14. a 15. května

Vážení hosté, přátelé,

tento víkend se můžete těšit na klasické dobroty, uvařené a do splendidní podoby očarované rukou geniálního kuchaře Matesa:

POLÉVKY

Z farmářského kuřete bude připraven KUŘECÍ VÝVAR se zeleninou a nudlemi.

Nadúroda našeho chřestu je veliká, a proto připravíme vegetariánskou CHŘESTOVOU s našimi brambory, mrkví a pórkem a se smetanou.

HLAVNÍ CHOD

Hlavní baštou tohoto prosluněného víkendu bude, na toto počasí pasující, SRBSKÉ ŽEBÍRKO (na pečené paprice a červené cibulce) s rýží.

Naprostou klasikou, a zároveň aktuálně velmi trendy pochoutkou, budou VEPŘOVÁ JATÝRKA na roštu, s kaší z našich brambor, rajčatovým salátkem a domácí tatarskou omáčkou.

Po dlouhé době uděláme něco smaženého – SMAŽENÝ KVĚTÁK s bramborovou kaší, okurkovo-ředkvičkovým salátkem a domácí tatarkou, musí potěšit vegetariány i milovníky klasických jídel.

DEZERT

Po ohlasu z minulého týdne zopakujeme úspěšné UKRAJINSKÉ VĚTRNÍKY

Těšíme se na vás.

Napsat komentář