Víkend 18. a 19. června

Vážení hosté, přátelé,

tento víkend se můžete těšit na následující dobroty, které doporučujeme si včas zarezervovat na tel. 777288244.

POLÉVKY

tetínskou farmářskou hovězí klobásku najdete tentokráte ve vynikající HRACHOVÉ polévce, s krutony a pažitkou.

Vegetariánskou alternativou bude do horkého počasí vhodná studená bulharská polévka TARATOR, z okurek, jogurtu, kopru a domácích vlašských ořechů.

HLAVNÍ CHOD

Po polévce si svůj břich budete moci naplnit TRHANÝM VEPŘOVÝM v máslové briošce od pekárny Vrbský, s křenovým coleslawem, nakládanou červenou cibulkou v octu z ocetérie z Tetína a s americkým bramborem.

Přívržence klasiky naopak potěší DOMÁCÍ SEKANÁ s bramborovou kaší a okurkovým salátkem s ředkvičkami.

Bezmasou volbou bude vegetariánský TABBOULEH, což je bulgur s rajčaty, petrželí a mátou, zapečený s mozzarellou.

DEZERT

Sladkou tečkou bude CHEESECAKE z domácího čerstvého sýra.

Těšíme se na vás.

Napsat komentář