Víkend 21. a 22. ledna

Vážení hosté, přátelé,

vítáme vás v novém roce a zveme všechny k nám na víkendové menu, které doporučujeme si včas i s místem zarezervovat na tel. 777288244

 

POLÉVKA

FRANCOUZSKÁ CIBULAČKA s krutony a ementálským sýrem.

RYBÍ POLÉVKA ze pstruha, smetany, fenyklu, kopru a našimi brambory.

 

HLAVNÍ CHOD

Farmářská TRHANÁ HUSA v máslové briošce od pekárny Vrbský, s naším kimčchi, sriracha-majonézou, jarní cibulkou, teriyaki omáčkou se sezamem a pečenými batáty.

TETÍNSKÉ HOVĚZÍ s rajskou omáčkou a domácím kynutým knedlíkem.

TYROLSKÉ GRÖSTLE z našich brambor, s růžičkovou kapustou, pažitkou, petrželkou, čerstvou majoránkou a volským okem.

 

DEZERT

ŠTRŮDL se šlehačkou a griliášem z medových buráků.

 

Těšíme se na vás.

Vaši Krobiáni.

Napsat komentář