Víkend 22. a 23. února

Vážení hosté,

náš kreativní kuchař Mates zakončuje tento víkend svoje 4 leté působení U Krobiána. Příští týden se vařečky chopí emeritní hostinská, ale pouze na jeden víkend. Poté hospůdku na nějakou dobu zavřeme, vyčistíme, vymalujeme, opravíme, navoníme, a pak uvidíme, co dál. Proto neváhejte a dorazte si pochutnat na posledních dobrotách od Matese. Můžete se těšit na opravdu to nejlepší a nejvymazlenější menu.

V sobotu a neděli vaříme od 11:30 do 16:30, či do vyprodání všech pokrmů.

Vzhledem k omezené kapacitě naší hospůdky doporučujeme si předem rezervovat stůl i pokrm, a to na čísle 777288244.

POLÉVKA

KULAJDA z vývaru, s hříbky, žampióny, bramborami, vejcem a koprem

HLAVNÍ CHOD

PORCHETTA – bůčková roláda plněná šalvějí, rozmarýnem, fenyklem, česnekem a naší salsou verde, k tomu pečené grenaille brambory

KUŘECÍ SUPREME na omáčce z pečených paprik, tymiánu, bílého vína, s tarhoňou, zdobené zakysanou smetanou, paprikou a bylinkovými olejem

DOMÁCÍ GNOCCHI z našich dýní, s ricottou, parmazánem a špenátem

DEZERT

DOMÁCÍ ŠIŠKY s omáčkou ze švestek, pálenky, cukru, sypané mákem, perníkem, zalité máslem

Těšíme se na vás

Napsat komentář