Vážení hosté, přátelé,
jako každý týden se i tento víkend můžete těšit na následující dobroty, které doporučujeme si včas zarezervovat na tel. 777288244.
POLÉVKA
CIBULAČKA na francouzském víně, s domácími bramborami a krutony.
Tradiční KULAJDA z našich brambor, vajec, krasových hub, žampiónů a s koprem.
HLAVNÍ CHOD
ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK z hovězího masa a farmářské klobásy od Velkostatku Tetín, z našich nakládaček, vajec a s basmati rýží, sypanou lahůdkovou cibulkou.
VEPŘOVÉ RAGÚ na černém pivě, s kořenovou zeleninou a žampiónů, s petrželovými špeclemi.
BRAMBORÁKY z našich brambor, s česnekovým tvarohem, dušeným bílým zelí, nakládanou červenou cibulkou a domácími nakládačkami.
DEZERT
KOLÁČz domácích jablek, se šlehačkou.
HUSÍ HODY 2022 – UPDATE! 22.09.
Každý víkend, počínaje sobotou 05. listopadu a konče nedělí 11. prosince, se všechny předem nahlášené rezervace budou moci těšit na tradiční čtyřchodové menu. Víkend 12. a 13. listopadu je již plně obsazen!
Dopředu hlásíme, že oproti loňským letům nebudeme nabízet čtvrtku husy, ale stravitelnější porci o +- 650g. O to více budeme dbát na kvalitě hus, kteréžto budou z bio farmářského chovu a českého původu.
Menu bude tvořit:
Játrová paštika s praženými mandlemi, brusinkami a zeleným pepřem
Husí kaldoun s masem, julienne zeleninou a nudlemi
Farmářská husa z českého chovu (porce 650g), knedlík z domácích brambor a karlovarský knedlík, bílé a povidlové červené zelí s červeným vínem.
Svatomartinský rohlíček z domácích vlašských ořechů
Cena menu 690,-
Rezervujte si elektronicky na:
krobian@viacarolina.cz
Do emailu, prosím, nahlaste:
počet hodujících
množství porcí
datum
čas příchodu
Pokud bude termín obsazen, nabídneme vám alternativní možnosti.
Předem děkujeme a těšíme se.