Víkend 24. a 25. září

Vážení hosté, přátelé,

jako každý týden se i tento víkend můžete těšit na následující dobroty, které doporučujeme si včas zarezervovat na tel. 777288244.

POLÉVKA

CIBULAČKA na francouzském víně, s domácími bramborami a krutony.

Tradiční KULAJDA z našich brambor, vajec, krasových hub, žampiónů a s koprem.

HLAVNÍ CHOD

ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK z hovězího masa a farmářské klobásy od Velkostatku Tetín, z našich nakládaček, vajec a s basmati rýží, sypanou lahůdkovou cibulkou.

VEPŘOVÉ RAGÚ na černém pivě, s kořenovou zeleninou a žampiónů, s petrželovými špeclemi.

BRAMBORÁKY z našich brambor, s česnekovým tvarohem, dušeným bílým zelí, nakládanou červenou cibulkou a domácími nakládačkami. 

DEZERT

KOLÁČz domácích jablek, se šlehačkou.

 

HUSÍ HODY 2022 – UPDATE! 22.09.
Každý víkend, počínaje sobotou 05. listopadu a konče nedělí 11. prosince, se všechny předem nahlášené rezervace budou moci těšit na tradiční čtyřchodové menu. Víkend 12. a 13. listopadu je již plně obsazen!
Dopředu hlásíme, že oproti loňským letům nebudeme nabízet čtvrtku husy, ale stravitelnější porci o +- 650g. O to více budeme dbát na kvalitě hus, kteréžto budou z bio farmářského chovu a českého původu.
Menu bude tvořit:
▪️ Játrová paštika s praženými mandlemi, brusinkami a zeleným pepřem
▪️ Husí kaldoun s masem, julienne zeleninou a nudlemi
▪️ Farmářská husa z českého chovu (porce 650g), knedlík z domácích brambor a karlovarský knedlík, bílé a povidlové červené zelí s červeným vínem.
▪️ Svatomartinský rohlíček z domácích vlašských ořechů
Cena menu 690,-
Rezervujte si elektronicky na:
krobian@viacarolina.cz
Do emailu, prosím, nahlaste:
▪️ počet hodujících
▪️ množství porcí
▪️ datum
▪️ čas příchodu
Pokud bude termín obsazen, nabídneme vám alternativní možnosti.
Předem děkujeme a těšíme se.

Napsat komentář