Víkend 25. a 26. ledna

Vážení hosté,

jak jsme vás již informovali, náš kuchař Mates jede v naší hospůdce svoje poslední kuchařské turné, které bohužel končí poslední víkend v únoru. Poté hospůdku na nějakou dobu zavřeme, vyčistíme, vymalujeme, opravíme, navoníme, a pak uvidíme, co dál. Proto jsme si řekli, že vybereme top pokrmy, které měly u vás největší úspěch, a z tohoto all stars seznamu průběžně každý týden část uvaříme a nabídneme v rámci našeho víkendového menu. Proto neváhejte a dorazte si pochutnat na našich kulinářských hitech.

V sobotu a neděli vaříme od 11:30 do 16:30, či do vyprodání všech pokrmů.

Vzhledem k omezené kapacitě naší hospůdky doporučujeme si předem rezervovat stůl i pokrm, a to na čísle 777288244.

POLÉVKA

KRÉM z brambor, cibule, celeru, česneku, masového vývaru, smetany, zdobený pancettou, cheddarem, zakysanou smetanou, sypaný jarní cibulkou 

HLAVNÍ CHOD

ZBOJNICKÝ SKŘIVAN – hovězí plátky zavinuté s klobásou, špekem a okurkou, s jasmínovou rýží, sypanou jarní cibulkou a pažitkou

KUŘECÍ ŘÍZEK obalený v panko strouhance, s bramborovou kaší a okurkou

VEGETARIÁNSKÁ QUESADILLA – tortilla plněná směsí z fazolí, kukuřice, rajčatové omáčky, se zakysanou smetanou, sypané cheddarem a se salátkem z rajčat, koriandru a limetové šťávy

DEZERT

DOMÁCÍ MUFFIN Z NAŠICH DÝNÍ s krémem z mascaropen a pravé vanilky, sypané praženými ořechy

Těšíme se na vás

Napsat komentář