Víkend 7. a 8. května

Vážení hosté, přátelé,

není překvapením, že i tento víkend se můžete těšit na farmářské dobroty z lokální, či přímo z naší produkce.

POLÉVKY

Po úspěchu našeho rybího chowderu jsme se rozhodli uvařit další rybí polévku – LOHIKEITTO – finská lososová polévka.

Teplo a slunečno nás zase namotivovalo k uvaření KRÉM Z PEČENÝCH RAJČAT.

HLAVNÍ CHOD

Největší peckou o tomto víkendu bude vlencské farma KUŘE NA PAPRICE s tarhoňou.

Vynikající bude ovšem i naše klasika, GULÁŠ Z TETÍNSKÉHO HOVĚZÍ, s domácím karlovarským knedlíkem.

A poněvadž nám z políčka už začal vykukovat chřest, bude jasnou vegetariánskou volbou RISOTTO S DOMÁCÍM CHŘESTEM a parmazánem.

DEZERT

Po pochvalném ohlasu z minulého měsíce zopakujeme úspěšné UKRAJINSKÉ VĚTRNÍKY

Těšíme se na vás.

Napsat komentář