Vážení hosté, přátelé,
není překvapením, že i tento víkend se můžete těšit na farmářské dobroty z lokální, či přímo z naší produkce.
POLÉVKY
Po úspěchu našeho rybího chowderu jsme se rozhodli uvařit další rybí polévku – LOHIKEITTO – finská lososová polévka.
Teplo a slunečno nás zase namotivovalo k uvaření KRÉM Z PEČENÝCH RAJČAT.
HLAVNÍ CHOD
Největší peckou o tomto víkendu bude vlencské farma KUŘE NA PAPRICE s tarhoňou.
Vynikající bude ovšem i naše klasika, GULÁŠ Z TETÍNSKÉHO HOVĚZÍ, s domácím karlovarským knedlíkem.
A poněvadž nám z políčka už začal vykukovat chřest, bude jasnou vegetariánskou volbou RISOTTO S DOMÁCÍM CHŘESTEM a parmazánem.
DEZERT
Po pochvalném ohlasu z minulého měsíce zopakujeme úspěšné UKRAJINSKÉ VĚTRNÍKY
Těšíme se na vás.