Víkend 8. a 9. října + update k husím hodům

Vážení hosté, přátelé,

jako každý týden se i tento víkend můžete těšit na dobroty, které doporučujeme si včas zarezervovat na tel. 777288244

POLÉVKA

VÝVAR Z FARMÁŘSKÉHO KUŘETE, celestinské nudle, petržel, kerblík, pažitka, na másle restovaná kořenová zelenina.

HLÍVOVÝ GULÁŠOVKA – veganská, bezlepková.

HLAVNÍ CHOD

PEČENÉ FARMÁŘSKÉ JEHNĚČÍ NA ČESNEKU, rozmarýn, opečená polenta a špenát.

FARMÁŘSKÉ KUŘE (stehno nebo supreme) s omáčkou z pečených paprik, tarhoňa, zakysaná smetana.

ČERSTVÉ TAGLIATELLE, pečená řepa, opečený farmářský ovčí sýr, vlašské ořechy, domácí pesto z lichořeřišnice, redukce z balsamica a svatojánského medu

DEZERT

TARTALETKY s pudinkovým krémem a ovocem.

 

HUSÍ HODY 2022 – UPDATE! 05.10.
Každý víkend, počínaje sobotou 05. listopadu a konče nedělí 11. prosince, se všechny předem nahlášené rezervace budou moci těšit na tradiční čtyřchodové menu. Většina termínů je již obsazena, proto včas napište na email krobian@viacarolina.cz a my se pokusíme vám ještě najít volné datum.
Dopředu hlásíme, že oproti loňským letům nebudeme nabízet čtvrtku husy, ale stravitelnější porci o +- 650g. O to více budeme dbát na kvalitě hus, kteréžto budou z bio farmářského chovu a českého původu.
Menu bude tvořit:
▪️ Játrová paštika s praženými mandlemi, brusinkami a zeleným pepřem
▪️ Husí kaldoun s masem, julienne zeleninou a nudlemi
▪️ Farmářská husa z českého chovu (porce 650g), knedlík z domácích brambor a karlovarský knedlík, bílé a povidlové červené zelí s červeným vínem.
▪️ Svatomartinský rohlíček z domácích vlašských ořechů
Cena menu 690,-
Rezervujte si elektronicky na:
krobian@viacarolina.cz
Do emailu, prosím, nahlaste:
▪️ počet hodujících
▪️ množství porcí
▪️ datum
▪️ čas příchodu
Pokud bude termín obsazen, nabídneme vám alternativní možnosti.
Předem děkujeme a těšíme se.

Napsat komentář