Vážení hosté,
jak jsme vás již informovali, náš kuchař Mates jede v naší hospůdce svoje poslední kuchařské turné, které bohužel končí poslední víkend v únoru. Poté hospůdku na nějakou dobu zavřeme, vyčistíme, vymalujeme, opravíme, navoníme, a pak uvidíme, co dál. Proto jsme si řekli, že vybereme top pokrmy, které měly u vás největší úspěch, a z tohoto all stars seznamu průběžně každý týden část uvaříme a nabídneme v rámci našeho víkendového menu. Proto neváhejte a dorazte si pochutnat na našich kulinářských hitech.
V sobotu a neděli vaříme od 11:30 do 16:30, či do vyprodání všech pokrmů.
Vzhledem k omezené kapacitě naší hospůdky doporučujeme si předem rezervovat stůl i pokrm, a to na čísle 777288244.
POLÉVKA
VEGANSKÁ GULÁŠOVKA z hlívy, zeleninového vývaru, kořenové zeleniny a papriky
HLAVNÍ CHOD
ROASTBEEF z tetínského hovězí, pečené grenaille s rozmarýnem a limetovou šťávou, remuláda z mayo, hořčice, kaparů a okurek) hrubozrnná hořčice a nakládaná červenou cibulkou
SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ s domácím houskovým knedlíkem a zakysanou smetanou
RISOTTO S NAŠIMI DÝNĚMI (vegetariánské, bezlepkové) s baby mozzarellou, dýňovými semínky a parmazánem
DEZERT
DOMÁCÍ SERNIK z tvarohu, vajec, skořice, s domácím skořicovým karamelem a domácím griliášovým drobením
Těšíme se na vás