Silvestr 2023

Vážení hosté,

na Silvestra budeme mít otevřeno tradičně od 11:00 do 17:00 (kuchyně od 11:30 do 16:00). Okolnostmi jsme ovšem nuceni omezit servis pro hosty bez rezervace, jimž jsme schopni garantovat pouze konzumaci na naší zahrádce. Je to proto, neb si na poslední den v roce 90 hostů zavčas a v předstihu zarezervovalo stůl. Vzhledem k naší maximální kapacitě 80 míst (lokál + sál) tak nedokážeme nenahlášeným hostům místo uvnitř hospody s jistotou zajistit. Děkujeme za pochopení.

Pro ty z vás, kdo se již nahlásili, a také ty, kterým nevadí konzumace venku (nebo se na ně usměje štěstí a uvolní se stůl), jsme připravili následující menu:

POLÉVKA

ČESNEČKA (vegetariánská) s našimi brambory, ementálem a krutony

HOVĚZÍ VÝVAR s játrovými knedlíčky a kořenovou zeleninou

 

HLAVNÍ CHOD

BELGICKÝ TATARÁK (tetínské hovězí, parmazán, šalotka, cornichon, kapary, majo) s hranolky a majonéza z pečeného česneku

VEPŘOVÝ BOK v hoisin omáčce, beluga čočka, brokolice

VINNÁ KLOBÁSA s medovou hořčicí a nastavovanou kaší z brambor, krup, majoránky a česneku

BELUGA ČOČKA s pečenou dýní, bylinkami, čerstvý kozí sýr, dýňová semínka a rukola (vegetariánské)

 

DEZERT

CHEESECAKE z mascarpone, tvarohu, korpusu z domácích sušenek, zkaramelizovaných domácích ořechů a karamelovými chipsy.

 

Těšíme se na vás a všem přejeme úspěšný skluz do roku 2024!

Vaši Krobiáni

 

Napsat komentář