Vážení hosté,
na Silvestra budeme mít otevřeno tradičně od 11:00 do 17:00 (kuchyně od 11:30 do 16:00). Okolnostmi jsme ovšem nuceni omezit servis pro hosty bez rezervace, jimž jsme schopni garantovat pouze konzumaci na naší zahrádce. Je to proto, neb si na poslední den v roce 90 hostů zavčas a v předstihu zarezervovalo stůl. Vzhledem k naší maximální kapacitě 80 míst (lokál + sál) tak nedokážeme nenahlášeným hostům místo uvnitř hospody s jistotou zajistit. Děkujeme za pochopení.
Pro ty z vás, kdo se již nahlásili, a také ty, kterým nevadí konzumace venku (nebo se na ně usměje štěstí a uvolní se stůl), jsme připravili následující menu:
POLÉVKA
ČESNEČKA (vegetariánská) s našimi brambory, ementálem a krutony
HOVĚZÍ VÝVAR s játrovými knedlíčky a kořenovou zeleninou
HLAVNÍ CHOD
BELGICKÝ TATARÁK (tetínské hovězí, parmazán, šalotka, cornichon, kapary, majo) s hranolky a majonéza z pečeného česneku
VEPŘOVÝ BOK v hoisin omáčce, beluga čočka, brokolice
VINNÁ KLOBÁSA s medovou hořčicí a nastavovanou kaší z brambor, krup, majoránky a česneku
BELUGA ČOČKA s pečenou dýní, bylinkami, čerstvý kozí sýr, dýňová semínka a rukola (vegetariánské)
DEZERT
CHEESECAKE z mascarpone, tvarohu, korpusu z domácích sušenek, zkaramelizovaných domácích ořechů a karamelovými chipsy.
Těšíme se na vás a všem přejeme úspěšný skluz do roku 2024!
Vaši Krobiáni