Vážení hosté, přátelé,
o víkendu má být v Krasu krásně. A i kdyby nebylo krásně, v hospůdce U Krobiána bude krásně vždycky
Radost by vám mohlo udělat naše víkendové menu
POLÉVKY
– po velmi dlouhé době uvaříme a vymazlíme klasickou DRŠŤKOVOU z hovězích drštěk. A je neuveřitelně skvělá.
– vzhledem k velikému úspěchu zopakujeme ŠPENÁTOVÝ KRÉM, dochucený naším pestem z vlastnoručně nasbíraného medvědího česneku, ementálem a krutony.
HLAVNÍ CHOD
– hitem tohoto víkendu bude KOPROVÁ OMÁČKA s tetínskou loupanou plecí, vejcem a vařeným domácím bramborem. Celý pokrm můžete dostat také v BEZMASÉ verzi. Jestliže máte na toto jídlo špatné vzpomínky ze školních jídelen, tak si přijďte toto trauma k nám vyléčit. Už nebudete chtít jíst nic jiného, než koprovku.
– DOMÁCÍ SEKANÁ z hovězího a vepřového, ze spousty vajec, česneku, cibule, majoránky. K tomu kaše z našich brambor a salátek z řepy, zelí a křenu.
DEZERT
– ukrajinský MEDOVÝ ŘEZ podle Iny – milé Ukrajince Ině, která před měsícem utekla z dnes odstřelovaného Dniepru, jsme nabídli upéct moučník. Vytvořila lahodný řez ze svatojánského medu, banánů, smetany a s čokoládovým glazé. To musíte ochutnat.