Vážení hosté,
o víkendu se můžete opět těšit na nové menu, které doporučujeme si rezervovat na tel. 777288244.
POLÉVKA
KRÉM Z PEČENÝCH DÝNÍ, na curry, s kokosovým mlékem a praženými dýňovými semínky
ČESNEČKA s uzeným, ementálem a chlebovými krutony
HLAVNÍ CHOD
VEPŘOVÁ KOTLETA se šťouchaným bramborem a restovanými fazolkami s pancettou
TELECÍ SALTIMBOCCA (telecí plátek s domácí šalvějí a parmskou šunkou), domácí brambory grenaille a pečená baby karotka
ČERSTVÉ FUSILLI s pečenou dýní, čerstvým kozím sýrem, smaženou domácí šalvějí a dýňovým semínkem
DEZERT
Ještě vymýšlíme
Tento týden budeme mít otevřeno od středy do neděle, tzn. včetně čtvrtka na Den české státnosti, a to už od 12:00.
HUSÍ HODY 2023
po dlouhých letech možná naposledy zachtělo se nám udělat naše milované husí hody. Nevíme, zda síly, ekonomická situace a další faktory nezpůsobí ukončení této tradiční slavnosti.
Proto budeme rádi, když si tuto příležitost nenecháte ujít.
Hody jsou určeny pouze pro předem ohlášené rezervace. Ty bude možné nahlásit na soboty a neděle, a to
od 28. října do neděle 3. prosince.
Menu bude tvořit:
Játrová paštika s praženými mandlemi, brusinkami, zeleným pepřem a s řemeslnou bagetkou
Husí kaldoun s masem, julienne zeleninou a nudlemi
Farmářská husa z českého chovu (porce 650g), knedlík z domácích brambor a karlovarský knedlík, bílé a povidlové červené zelí s červeným vínem.
Dezert – Svatomartinský rohlíček
Cena menu 750,-
Rezervujte si elektronicky na:
krobian@viacarolina.cz
Těšíme se na vaší návštěvu.