Francouzský víkend díl 1. – 19. a 20. srpna

Vážení hosté, přátelé,

 

tento víkend se můžete těšit na light verzi našeho obnoveného konceptu kulinářského cestování, během kterého se pravidelně budeme gastronomicky vypravovat do cizích krajin a objevovat nové suroviny a nové chutě. Takto chceme proletět celý svět, a přitom neopustit pozemek našeho hostince.

Pokud byste chtěli vyrazit s námi, můžete se přidat již tuto sobotu. Tentokráte se vydáme do země galského kohouta, a to na první návštěvu, neboť jejich „cuisine“ je tak bohatá, že se k ní určitě brzy opět vrátíme.

Rezervace prosíme hlásit na tel. 777288244.

V sobotu vaříme od 12:00 do 17:30 a v neděli od 11:30 do 16:30.

POLÉVKA

CUKETOVÝ KRÉM se smetanou, zdobený klíčky

 

HLAVNÍ CHOD

KUŘECÍ STEHNO PO NORMANDSKU – pečené na cibulce, řapíkatém celeru a jablku, s créme fraiche, vařeným bramborem a pažitkou

SALÁT NIÇOISE z brambor, listového salátu, vajec, fazolek, rukoly, oliv, tuňáka, ančoviček a zálivky 

GALETTES (vegetariánské palačinky) z pohankové mouky, se špenátem, rukolou a vejcem

DEZERT

JABLEČNÉ PALAČINY pescajoune 

Těšíme se na vás

Napsat komentář